Telefonisch contact? 0541 744032

Mijn winkelwagen
0 items | € 0,00 | Afrekenen
  • Snelle bezorgingSnelle bezorging
    voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis leveringGratis verzending
    boven de 40 euro
  • Eenvoudig retournerenAchteraf betalen
    digitale acceptgiro na levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Magnetische nagellak

Nagellak met magnetische deeltjes voor het maken van een speciale nail art. Magnetische nagellak ziet er hetzelfde uit als gewone nagellak. Het bijzondere aan deze nagellak is dat het metaaldeeltjes bevat en met een magneet bijzonder patronen kunt maken. De micro metalen worden aangetrokken door de magneet. Afhankelijk hoe je de magneet richt maak je verschillende effecten. Je kan met de magneet de meest fantastische nagellooks creëren. Elke magnetische nagellak reageert anders op een magneet. Zo is het elke weer een nieuwe uitdaging om aan de slag te gaan met magnetic nagellak. De meest bekende magnetische patronen zijn de diagonale en verticale strepen.

Aanbrengen magnetische nagellak

Het aanbrengen van magnetische nagellak is leuk. Als je met een magneet over je nagellak gaat worden de metallic deeltjes aangetrokken en ontstaat er een patroon. Elke nagellak reageert anders op een magneet. Hou de magneet vlak boven je nagellak anders werkt een magnetische nagellak niet! Er zijn ook magnetische nagellakjes waar een magneet wordt meegeleverd. Dan kun je de magneet op je nagel houden en komt er een patroon in. Experimenteer en geef je nagels elke keer een nieuw patroon. Hoe moet je magnetische nagellak aanbrengen? Breng een goede basecoat aan op je nagels voor beter hechtingproces. Laat de basecoat goed drogen en breng een laag magnetische nagellak aan. Hou de magneet boven de nagellak en wacht 10-20 seconde. Het resultaat is fantastisch en spectaculair: nagels met een metaal finish.

Assortiment

Magnetische nagellak is trendy en leuk, maar combineren is nog veel leuker! Bestel online ook je foundation, eyeliner en mascara. Bij ons vind je grootste collectie make-up producten. Ruim 4000 make-up artikelen van topmerken. Vandaag online kopen voor 17.00 uur wordt dezelfde dag verzonden. Snelle verzending met betrouwbare koeriers. Alle bestellingen zijn leuk en goed verpakt in originele roze verpakking.