Telefonisch contact? 0541 744032

Mijn winkelwagen
0 items | € 0,00 | Afrekenen
  • Snelle bezorgingSnelle bezorging
    voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis leveringGratis verzending
    boven de 40 euro
  • Eenvoudig retournerenAchteraf betalen
    digitale acceptgiro na levering

Tyro

Tyro

Een complete huidverzorginglijn die je huid volledig voorziet in alle voedingstoffen waar je lichaam om vraagt. Tyro is vervaardigd uit hoogwaardige ingrediënten voor een perfecte gebalanceerde huid. De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden, regelt de lichaamstemperatuur en waterhuishouding. Elke vrouw droomt van een perfecte huid van een pasgeboren baby. Een pasgeboren baby heeft een huid in uitstekende conditie, maar hoe kan dat nou? Dit komt door amnionvloeistof. De drie belangrijkste kenmerken van deze vloeistof zijn: olie, vetten en zout. Zout houd vocht vast en vocht is een belangrijkste aspect van huidverzorging. Het merk Tyro heeft zijn huidverzorginglijn hierop gebaseerd. Natuurlijk zuivere producten ter verbetering van de huid.

Collectie Tyro

Tyro heeft een breed assortiment van huidverzorgingproducten. Zo heeft het merk ideale skincare producten om de morgen goed te beginnen. Verfrissende rustgevende crèmes voor een stralende huid. Maar wat dacht je van een liftentende crème voor een gladdere en steviger huid. Niet te vergeten zijn de nachtcrèmes van Tyro. Herstellende, voedende crème die je aanbrengt voor het slapen gaan. Alle huidfuncties worden gestimuleerd en regeneratiekracht wordt verhoogd. Daarnaast heeft Tyro een volledige huidlijn die bestaat uit anti-rimpel-, voedende, beschermende crèmes. Deze producten bevatten belangrijke stoffen zoals vitamine A, C en E. Vitamine E is een anti-verouderingsvitamine voor de huid. Vitamine C is belangrijk voor collageen productie en vertraagt effecten van ouder worden. Vitamine A zorgt voor herstel en regulatie.

Tyro Reinigingslijn

Een niet te vergeten onderdeel van een perfecte huid is reiniging. Door de reinigingsproducten van Tyro kun je make-up en onzuiverheden op een snelle manier verwijderen. De Tyro reinigingslijn heeft voor elk huidtype de ideale product. De producten zijn zacht en zeer huidvriendelijk. De reinigingslijn bestaat uit reinigingsgel, foam, lotion en wascrème. Behalve reinigingproducten heeft Tyro ook gezichtmaskers. Deze masker absorberen alle onzuiverheden in 10-15 minuten. Na een lange dag hard werken is een masker een lekkere opkikker voor je huid en heerlijk ontspannend. Zo zijn er groene thee-, aloë vera- en algenmaskers. Het groene thee masker toepassen bij talgophoping en verouderde geslonken huid. Het aloë vera masker zorgt voor cel regenererende werking en algenmasker voor hydraterende/ stimulerende effecten.